ON MENJAR

Totes les cases de menjars que aquí recomano han estat fruit de l'experiència personal, amb la intenció de què als visitar-les trobem unes qualitats no només en l'àmbit gastronòmic sinó, en la major part del casos, el que anomeno "llocs amb encant" procura'n que la d'espesa sigui ajustada, sense buscar luxes fora del menú o la carta que ens ofereixen.


MONTSIA

ALCANAR
Cal Pepet 
Ramón i Cajal, 37. Tel. 977 730 838
Especialitats en carns a la brasa i mariscades, esmorzars de forquilla.


LES CASES D'ALCANAR
Racó del Port 
Lepanto, 41 Tel 977 737050
Especialitats marisc i cuina marinera


AMPOSTA
Petit Cafe
Avinguda Alcalde Palau, 3 / Tel 977 703 623
Arrossos. Espai acollidor i vistaa a lo riu i pont Penjat.

MAS DE BARBERANS

Restaurant Mario
Av. Catalunya, 1 / Tel 977 739 234
Sala amb vistes. Ternasco, croquetes, amanida tropical, mandonguilles. Esmorzars de forquilla.

POBLE NOU DEL DELTA

Cal Faiges
Ronda dels Pins, 13 - Tel 977 742 703
Cuina típica.

SANT JAUME D'ENVEJA

Racó del Riu
Av. de l'Ebre, s/n / Tel 977 468 378
Situat al costat del Pont Lo Passador te taules amb vistes a lo riu
Carta amb 'una trentena d'arrosos.

SANT CARLES DE LA RÀPITA
Musclera de l'Avi Agusti.
Al mitg de Badia dels Alfacs. Tel 659 223 910
Assaborir els productes del mar km 0 al seu  habitat. Menú: Aperitiu a base de ostrons, llagostins, musclos. Arròs de llamàntol, postres pastes de la terra, vi o cava.

Arrosseria Llansola (1921)
Carrer Sant Isidre, 98 / Tel 977 740 403
Arrossos i plats tradicionals.

Can Vicent
Carmen, 28 / Tel 977 741 613
Cuina marinera de km. 0

Casa Ramón Marinés

Arsenal, 16. Tel 977 742 358 / 977 740 361
Cuina marinera.

Hotel Restaurant Juanito Platja
Passeig Marítim, s/n. Tel 977 740 462
Arrosos, peix, marisc. Terrassa amb vistes.




TERRA ALTA

ARNES
Hostal Can Barrina
Santa Madrona, 27. Tel 977 435 137 / 608 035 412
Especialitats: carn de caça (porc senglar, cabra...), receptes antigues, arròs de pagés, peix fresc. Cuina Km 0
Menú diari: 12e. Menú cap de setmana: 18€. Preu mig carta: 30€ (Preus 2017)

GANDESA
Hotel Piqué
Av Catalunya, 68. Tel 977 420 068
Menú diari, carta i bar per plats combinats, tapes i  entrepans.

Restaurant Sibarites
Plaçá de la Farola, 4. Tel 977 420 515
Menú diari i carta

Bar restaurant Joscar
Plaça de la Farola, 6
Esmorzars de forquilla. Tapes, còctels. Caps de setmana marisc fresc.
Veure facebook



HORTA DE SANT JOAN
Fonda Miralles
Av Generalitat, 19-21. Tel 977 435 555
Especialistes amb el Crestó. Cuina km.0
Menú diari: 12,50€. Menú cap de setmana: 18€ (Preus 2018)

VILLALBA DELS ARCS
Restaurant Hotel Nou Moderno
Regentat per la tercera generació.
Sant Llorenç, 17. Tel 977 438 204 / 977 438 012
Plats clàssics de la comarca:  truita en suc i bacallà confitatmini clotxa, fricandó de vedella...Cuina km.0.

Menú diari: 12€. Menú tastet: 20€. Menú degustació: 40€. Preu mig carta: 25€ (Preus 2017)




Plaça Nostra Senyora de la Cinta, 8. Tel 977 442 319
Copes i tapes: les braves son excepcionals.

L'AMPOLLA
La Taverneta
Banys, 21 . Tel 977 460 044
Marisquería.

EL PERELLÓ
Bar Restaurant Can Subirats
Lluís Companys, 12 - Tel. 977 490 020 / 646 398 780
Esmorzars de forquilla. Cuina catalana i de km 0

Restaurant Censals (1980)
Av. Catalunya, 47. Tel 977 490 059
Cuina Mediterrània km 0, peixos i marisc.

TORTOSA
Bar Restaurant Matadero
Rambla Felip Pedrell, 94. Tel 977 441 120
Esmorzars de forquilla preu únic (8€). Menú i carta amb una relació qualitat preu excel·lent.




RIBERA D'EBRE


TIVISSA

Bar Restaurat Missamaroi
Av Catalunya, s/n Tel 977 418 177
Un menú i carta amb un bona qualitat/preu.

Bar 2000 i pico
C/ Costa de l’Era, 2 Tel 660 426 631
Restaurant senzill pro amb un arròs negre de categoria que fan quan li demanen  i el dimarts s'ofereix  al menú.
Veure a facebook

MIRAVET
Molí de Xim
Verge de Gràcia, 29
Recomanats els peus de porc, el garrí al forn i la clotxa.

MORA D'EBRE
Psiccolabis Gastrobar
Av, de les Comarques Catalanes, 52 . Tel 977 403 561
Tapes, carns brasa, peixos i marisc.