ON MENJAR

Totes les cases de menjars que aquí recomano han estat fruit de l'experiència personal, amb la intenció de què als visitar-les trobem unes qualitats no només en l'àmbit gastronòmic sinó, en la major part del casos, el que anomeno "llocs amb encant" procura'n que la d'espesa sigui ajustada, sense buscar luxes fora del menú o la carta que ens ofereixen.

MONTSIA

ALCANAR
Ramón i Cajal, 37. Tel. 977 730 838
Especialitats en carns a la brasa i mariscades, esmorzars de forquilla.

LES CASES D'ALCANAR
Lepanto, 41 Tel 977 737050
Especialitats marisc i cuina marinera


AMPOSTA
Avinguda Alcalde Palau, 3 / Tel 977 703 623
Arrossos. Espai acollidor i vistaa a lo riu i pont Penjat.

MAS DE BARBERANS
Av. Catalunya, 1 / Tel 977 739 234
Sala amb vistes. Ternasco, croquetes, amanida tropical, mandonguilles. Esmorzars de forquilla.

Lo Racó
Avda. Catalunya, 24.Tel 977 739 017
Ternasco, Carxofes amb romesco

POBLE NOU DEL DELTA
Ronda dels Pins, 13 - Tel 977 742 703
Cuina típica.

SANT JAUME D'ENVEJA
Av. de l'Ebre, s/n / Tel 977 468 378
Situat al costat del Pont Lo Passador te taules amb vistes a lo riu
Carta amb 'una trentena d'arrosos.

SANT CARLES DE LA RÀPITA
Al mitg de Badia dels Alfacs. Tel 659 223 910
Assaborir els productes del mar km 0 al seu  habitat. Menú: Aperitiu a base de ostrons, llagostins, musclos. Arròs de llamàntol, postres pastes de la terra, vi o cava.
Carrer Sant Isidre, 98 / Tel 977 740 403
Arrossos i plats tradicionals.
Carmen, 28 / Tel 977 741 613
Cuina marinera de km. 0
Arsenal, 16. Tel 977 742 358 / 977 740 361
Cuina marinera.
Passeig Marítim, s/n. Tel 977 740 462
Arrosos, peix, marisc. Terrassa amb vistes.

LA SÉNIA
FLASH
Tarragona, 24. Tel 722 203 588

ULLDECONA
Restaurant Les Moles *
Ctra de la Sénia, km 2
Un estrella Michelin amb un menú diari de 18€
Preu mig carta 55€. Menú degustació 64€
Nota: aquests preus son de l'any 2016



TERRA ALTA

ARNES
Santa Madrona, 27. Tel 977 435 137 / 608 035 412
Especialitats: carn de caça (porc senglar, cabra...), receptes antigues, arròs de pagés, peix fresc. Cuina Km 0
Menú diari: 12e. Menú cap de setmana: 18€. Preu mig carta: 30€ (Preus 2017)

GANDESA
Av Catalunya, 68. Tel 977 420 068
Menú diari, carta i bar per plats combinats, tapes i  entrepans.

Plaçá de la Farola, 4. Tel 977 420 515
Menú diari i carta

Bar restaurant Joscar
Plaça de la Farola, 6
Esmorzars de forquilla. Tapes, còctels. Caps de setmana marisc fresc.
Veure facebook

RASQUERA
Bar Restaurant Lo Fornet
C12, km 50. Tel 977 404 781

HORTA DE SANT JOAN
Av Generalitat, 19-21. Tel 977 435 555
Especialistes amb el Crestó. Cuina km.0
Menú diari: 12,50€. Menú cap de setmana: 18€ (Preus 2018)

Bar la Brassa
Plaça Catalunya, 1 Tel 646 795 141

VILLALBA DELS ARCS
Regentat per la tercera generació.
Sant Llorenç, 17. Tel 977 438 204 / 977 438 012
Plats clàssics de la comarca:  truita en suc i bacallà confitatmini clotxa, fricandó de vedella...Cuina km.0.
Menú diari: 12€. Menú tastet: 20€. Menú degustació: 40€. Preu mig carta: 25€ (Preus 2017)

LA POBLA DE MASSALUCA
Restaurant Camping Port de Massaluca
Tel 977 263 090
Coordenades: Latitud (41.22905188082421) - Longitud (0.3387415409088135)

BOT

Hotel Restaurant
Avd. Catalunya, 34. Tel 977 428 240

PRAT DE COMTE
Hostal Restaurant la Font
La Font, 6. Tel 977 428 309 / 615 428 309




BAIX EBRE

Plaça Nostra Senyora de la Cinta, 8. Tel 977 442 319
Copes i tapes: les braves son excepcionals.

L'AMPOLLA
Banys, 21 . Tel 977 460 044. Marisquería.

EL PERELLÓ
Lluís Companys, 12 - Tel. 977 490 020 / 646 398 780
Esmorzars de forquilla. Cuina catalana i de km 0

Av. Catalunya, 47. Tel 977 490 059
Cuina Mediterrània km 0, peixos i marisc.

TORTOSA
Rambla Felip Pedrell, 94. Tel 977 441 120
Esmorzars de forquilla preu únic (8€). Menú i carta amb una relació qualitat preu excel·lent.

DELTEBRE
Restaurant El Garxal de l'Ebre
Hotel Rull. 
Av, Esportiva, 155. Tel 977 487 728





RIBERA D'EBRE
TIVISSA
Av Catalunya, s/n Tel 977 418 177
Un menú i carta amb un bona qualitat/preu.

Bar 2000 i pico
C/ Costa de l’Era, 2 Tel 660 426 631
Restaurant senzill pro amb un arròs negre de categoria que fan quan li demanen  i el dimarts s'ofereix al menú.

MIRAVET
Verge de Gràcia, 29
Recomanats els peus de porc, el garrí al forn i la clotxa.

MORA D'EBRE
Av, de les Comarques Catalanes, 52 . Tel 977 403 561

Tapes, carns brasa, peixos i marisc.